Oprettelse og binding

Som nævnt tidligere i artiklen, er det meget godt at holde øje med både oprettelsesprisen og bindingsperioden. Alle udbydere har pligt til at oplyse informationer om oprettelse og binding, så man altid kan finde frem til disse oplysninger på deres hjemmeside. Det er ikke altid, at oprettelsesprisen er inkluderet i bredbåndsprisen. Det er ca. 50 % der har valgt at fastholde et oprettelsesgebyr, hvor de andre 50 % har valgt ikke at opkræve noget oprettelsesgebyr.
Det er en god idé at blive bekendt med bindingsperioden, som typisk plejer at være på 6 måneder, hvor nogle måske kun har 1-2 måneder. Den højeste bindingsperiode i Danmark lige pt. Er på 6 måneder. Så lige meget hvor du vælger at købe dit abonnement, kan du ikke få en bindingsperiode som er højere end de 6 måneder. Fordelen ved at vælge et selskab med en kort bindingsperiode, er at du altid kan skifte udbyder, hvis du finder et bedre og billigere tilbud hos en anden udbyder. Men det vil typisk være lidt dyrere, at vælge en udbyder med en kort bindingsperiode.

 

Det du får med af ekstra service, når du køber bredbånd

De fleste forbrugere af internettet, tager udelukkende udgangspunkt i internethastighed og pris, når de køber deres bredbånd. Vi anbefaler at du kigger efter om du får nogle ekstra services hos de forskellige udbydere. TDC har valgt at satse stort på services, så det er klart en man skal holde udkig efter. De første 3 måneder hos TDC, får du en sikkerhedspakke med i prisen, denne sikkerhedspakke kan tage automatisk backup af dine filer, beskytte din computer mod virus og spam, og du kan få hjælp via support. Sikkerhedspakken kan bruges på helt op til 5 computere, sådan at hele familie kan være dækket ind. Det er også en af de faktorer, som kan have en afgørende effekt på prisen.
De fleste udbydere vil gerne være anderledes end deres konkurrenter, så de vælger at tilbyde forskellige services. Hos de fleste udbydere, er de ekstra services med i prisen, så du ikke skal betale ekstra når du køber et abonnement. Men ellers kan man for det meste købe disse ekstra services, til en meget lav pris. Disse services er selvfølgelig noget du skal gøre op med dig selv, om du har brug for dem eller ej, for det kan have en betydning på om du sparer lidt ekstra penge.
Du kan frit benytte vores prissammenligning over priser fra de forskellige internetudbydere, for at finde den billigste pris, som passer til dig.